The secret 120 lessons of the racist 5% cult

KTULU IS BACKKTULU IS BACK Posts: 6,617
edited May 2011 in The Forum of Fame
I'm posting them.

Then we'll discuss how dumb they are.

Deal with it.







The Student Enrollment (1-10)
1. Who is the Original man?
2. Who is the Colored man?
3. What is the population of the Original Nation in the wilderness of
North America, and all over the planet Earth?
4. What is the population of the Colored people in the wilderness of
North America, and all over the planet earth?
5. What is the area in square miles of the planet earth?
How much is the land?
How much is the water?
6. What are the exact square miles of the useful land that is used every
day by the total population of the planet Earth?
7. How much of the useful land is used by the original man?
8. How much of the useful land is used by the Colored man?
9. What is the birth record of the said, Nation of Islam?
10. What is the birth record of said nations, others than Islam?

(Answers)

1. The original man is the Asiatic Black man; the Maker; the Owner; the
Cream of the planet Earth - Father of Civilization, God of the
Universe.
2. The Colored man is the Caucasian (white man). Or, Yacub's grafted
Devil - the Skunk of the planet Earth.
3. The population of the Original nation in the wilderness of North
America is 17,000,000.

* With the 2,000,000 Indians makes it - 19,000,000.
* All over the planet Earth is 4,400,000,000.

4. The population of the Colored people in the wilderness of North
America is 103,000,000

* All over the planet Earth is 400,000,000.

5. The square mileage of the Earth is 196,940,000 square miles.

* The land is 57,255,000 square miles.
* The water is 139,685,000 square miles.

6. The useful land that is used every day by the total population of the
planet Earth is 29,000,000 square miles.

7. The Original man uses 23,000,000 square miles.

8. The colored man used 6,000,000 square miles.

9. The said, Nation of Islam, has no birth record. It has no
beginning nor ending. It is older than the Sun, Moon and Star.

10. Buddhism is 35,000 years old.

Christianity is 551 years old.






continued in next post
«13456718

Replies

  • KTULU IS BACKKTULU IS BACK Posts: 6,617
    edited July 2010
    The Lost Found Muslim Lesson No.1 (1-14)

    Devil settled on the Best Part of the Planet
    Earth?

    Answer: Because the Earth belongs to the original Black man.
    And knowing that the Devil was wicked and there
    would not be any peace among them, he put him out
    in the worst part of the Earth and kept the Best Part
    preserved for himself ever since he made it. The Best
    Part is in Arabia, at the Holy City (Mecca).

    The Colored man or Caucasian is the Devil.

    Arabia is in the Far East and is bordered by the
    Indian Ocean on the south.

    2. Why did Mossa have a hard time to civilize the Devil -
    2,000 B.C.?

    Answer: Because he was a savage. Savage means a person
    that has lost the knowledge of himself and who is
    living a beast life.

    Mossa was a half-original man and a prophet.

    Two thousand B.C, means before Christ. In the
    Asiatic world, it was in the eleventh thousand hour.

    Civilize means to Teach the knowledge and wisdom of
    the human family of the planet Earth.

    3. Why did we let half-original man, Columbus, discover the
    Poor Part of the planet earth?

    Answer: Because the original man is the God and Owner of
    the Earth, and knows every square inch of it, and has
    chosen for himself the Best Part. He did not care
    about the Poor Part.

    Columbus was a half-original man was born in Italy,
    which is southeast Europe. His full name was
    Christopher Columbus and the place he discovered
    was North America. He found the Indians here who
    were exiled sixteen thousand years ago from India.
    They are original people.

    4. Why did we run Yacob and his made Devil from the Root
    of Civilization, over the hot desert, into the caves of
    West Asia, as they now call it - Europe? What is the
    meaning of Eu and Rope? How long ago? What did the
    Devil bring with him? What kind of life did he live?
    And how long before Mossa came to teach the Devil of
    the forgotten Tricknollegy?

    Answer: Because they had started making trouble among the
    righteous people telling lies. They accused the
    righteous people causing them to fight and kill one
    another.

    Yacub was an original man and was the Father of the
    Devil. He taught the Devils to do this devilishment.

    The Root of Civilization is in the Arabian Desert. We
    took from them everything except the language and
    made him walk every step of the way. It was twenty-
    two hundred miles. He went savage and lived in the
    caves of Europe. Eu means hillsides and Rope is the
    rope to bind in. It was six thousand nineteen years
    ago.

    Mossa came two thousand years later and taught
    him how to live a respectful life, how to build a home
    for himself and some of the Tricknollegy that Yacub
    taught him, which was devilishment - telling lies,
    stealing any how to master the original man.

    Mossa was a half-original, a prophet, which was
    predicted by the Twenty-Three Scientists in the year,
    One - fifteen thousand nineteen years ago today.

    5. Why did we take Jerusalem from the Devil? How long
    ago?

    Answer: Because one of our righteous brothers, who was a
    prophet by the name of Jesus, was buried there.

    He uses his name to shield his dirty religion, which
    is called Christianity; also, to deceive the people so
    they will believe in him.

    Jesus' Teaching was not Christianity. It was
    Freedom, Justice and Equality.

    Jerusalem is in Palestine (Asia Minor). Jerusalem is
    a name given by the Jews, which means founded in
    peace, and it was first built by the original man, who
    was called Jebus; also, Salem and Ariel.

    We took the city from the Devils about seven
    hundred fifty years ago.

    6. Why does the Devil call our people - Africans?

    Answer: To make our people of North America believe that the
    people on that continent are the only people they
    have and are all savage.

    He bought a trading post in the jungle of that
    continent.

    The original people live on this continent and they are
    the ones who strayed away from civilization and are
    living a jungle life.

    The original people call this continent - Asia, but the
    Devils call it, Africa, to try to divide them.

    He wants us to think that we are all different.

    7. Why does the Devil keep our people illiterate?

    Answer: So that he can use them for a tool and, also, a slave.
    He keeps them blind to themselves so that he can
    master them.

    Illiterate means ignorant.

    8. Why does the Devil keep our people apart from his social
    equality?

    Answer: Because he does not want us to know how filthy he
    is in all his affairs.

    He is afraid because when we learn about him, we
    will run him from among us.

    Socialist means to advocate a society of men or
    groups of men for one common cause.

    Equality means to be equal in everything.

    9. Why does Muhammad make the Devil Study from
    thirty-five to fifty years before he can call himself a
    Muslim son? And wear the greatest and only Flag of the
    Universe? And he must add a sword on the upper part of
    the Holy and Greatest Universe Flag of Islam?

    Answer: So that he could clean himself up.

    A Muslim does not love the Devil regardless to how
    long he studies. After he has devoted thirty-five or
    fifty years trying to learn and do like the original
    man, he could come and do trading among us and
    we would not kill him as quick as we would the
    other Devils - that is, who have not gone under
    this Study.

    After he goes through with this Labor from
    thirty-five to fifty years, we permit him to wear our
    Holy Flag, which is the Sun, Moon and Star. He
    must add the sword on the upper part.

    The sword is the emblem of Justice and it was
    used by the original man in Muhammad's time.
    Thus, it was placed on the upper part of the Flag
    so that the Devil can always see it, so he will keep
    in mind that any time he reveals the Secrets, his
    head would be taken off by the sword.

    We give him this chance so that he could clean
    himself up and come among us.

    The Holy Flag of Islam is the greatest and only Flag
    known.

    The Universe is everything - Sun Moon and Stars.
    They are planets. Planets are something grown or
    made from the beginning.

    And holy is something that has not been diluted,
    mixed or tampered with in any form.

    10. Why did Muhammad and any Muslim murder the
    devil? What is the Duty of each Muslim in regards to
    four devils? What Reward does a Muslim receive by
    presenting the four devils at one time?

    Answer: Because he is One Hundred Percent wicked
    and will not keep and obey the Laws of Islam.

    His ways and actions are like a snake of the
    grafted type.

    So Muhammad learned that he could not
    reform the devils, so they had to be murdered.

    All Muslims will murder the devil they know he is a
    snake and, also, if he be allowed to live, he would
    sting someone else.

    Each Muslim is required to bring four devils.

    And by bringing and presenting four at one
    time, his Reward is a button to wear on the lapel of
    his coat.

    Also, a free transportation in the Holy City
    (Mecca) to see Brother Muhammad.

    11. Have you not learned that your word shall be Bond
    regardless of whom or what?

    Answer: Yes. My word is Bond and Bond is life, and I will
    give my life before my word shall fail.

    12. What is God Body?

    Answer: The name of the militant vanguard group
    that belong to Nation of Gods and Earths.

    13. What is the meaning of Lieu. and Capt.?

    Answer: Captain and Lieutenant.

    The Duty of a Captain is to give Orders to the
    Lieutenant, and the Lieutenant's Duty is to teach
    the private soldiers in God Body; also, train them.

    14. What is the meaning of M.G.T. and G.C.C.?

    Answer: Muslim Girls' Training and General Civilization
    Class.

    This was the name given to the Training of women
    and girls in North America - how to keep house,
    how to rear children, how to take care of their
    husbands, sew, cook and, in general, how to act at
    home and abroad.


    cont.
  • DarcSkies777DarcSkies777 Posts: 5,603
    edited July 2010
  • KTULU IS BACKKTULU IS BACK Posts: 6,617
    edited July 2010
    English Lesson No. C-1 (1-36)

    1. My name is W. F. M U H A M M A D.

    2. I came to North America by myself.

    3. My uncle was brought over here by the Trader three hundred seventy-nine years ago.

    4. My uncle cannot talk his own language.

    5. He does not know that he is my uncle.

    6. He likes the Devil because the Devil gives him nothing.

    7. Why does he like the Devil?

    8. Because the Devil put fear in him when he was a little boy.

    9. Why does he fear, now, since he is a big man?

    10. Because the Devil taught him to eat the wrong food.

    11. Does that have anything to do with the above question, No. 10?

    12. Yes, sir!. That makes him other than his own self.

    13. What is his own self?

    14. His own self is a righteous Muslim.

    15. Are there any Muslims other than righteous?

    16. I beg your pardon? I have never heard of one.

    17. How many Muslim sons are there in North America?

    18. Approximately three million.

    19. How many original Muslims are there in North America?

    20. A little over seventeen million.

    21. Did I hear you say that some of the seventeen million do not know that they are Muslims?

    22. YES, SIR!

    23. I hardly believe that unless they are blind, deaf and dumb.

    24. Well, they were made blind, deaf and dumb by the Devil when they were babies.

    25. CAN THE DEVIL FOOL A MUSLIM?

    26. NOT NOWADAYS,

    27. Do you mean to say that the Devil fooled then three hundred seventy-nine years ago?

    28. Yes, the T R A D E R made an interpretation that they receive G O L D for their
    labor - more than they were earning in their own country.

    29. Then did then receive gold?

    30. NO. The Trader disappeared and there was no one that could speak their language.

    31. Then what happened?

    32. WELL, they wanted to go to their own country, but they could not swim nine thousand
    miles.

    33. Why didn't their own people come and get them?

    34. Because their own people did not know that they were here.

    35. When did their own people find out that they were here?

    36. Approximately sixty years ago.

    cont.
  • freshb651freshb651 Posts: 5,934
    edited July 2010
    where did you get this from ?,I've been trying to find the degrees just to see what they're talking about.
  • KTULU IS BACKKTULU IS BACK Posts: 6,617
    edited July 2010
    5%'ers hate the white manz?

    well actually they believe their "supreme wisdom" comes from a white dude named Wally

    but he was only white as a disguise

    a lifelong, permanent, racial disguise LOL
  • KTULU IS BACKKTULU IS BACK Posts: 6,617
    edited July 2010


    The Lost Found Muslim Lesson No.2 (1-40)

    1. Who made the Holy Koran or Bible? How long ago? Will you tell us why does
    Islam re-new her history every twenty-five thousand years?

    ANS. The Holy Koran or Bible is made by the original people, who is Allah, the
    supreme being, or (Black man) of Asia. The Koran will expire in the Year
    twenty-five thousand; (nine hundred eighty years from the date of this writing).
    The Nation of Islam is all-wise and does everything right and exact.
    The planet earth, which is the home of Islam, and is approximately twenty-five
    thousand miles in circumference. So the wise man of the East (Black man)
    makes history or Koran to equal his home circumference---a year to every mile.
    And, thus, every time his history lasts twenty-five thousand years, he renews it
    for another twenty-five thousand years.

    2. What is the Circumference?

    ANS. 24,896 miles; (approximately 25,000 miles).

    3. What is the diameter of the Planet?

    ANS. 7,926 miles; (Seven thousand, nine hundred twenty-six miles).

    4. What is the total square mileage?

    ANS. 196,940,000 square miles; (One hundred ninety-six million, nine hundred forty
    thousand square miles).

    5. How much is the land and water?

    ANS. 57,255,000 square miles of land. 139,685,000 square miles of water.

    6. What is the total weight of our planet?

    ANS. 6-sextillion tons --- (a unit followed by twenty-one ciphers).

    7. How fast does our Planet travel per hour?

    ANS. 1,037 1/3 miles per hour.

    8. What makes rain, hail, snow and earthquakes?

    ANS. The Earth is, approximately, covered under water; (approximately 3/4ths of its
    surface).
    The Sun and moon --- having Attracting Power on our Planet, while our Planet
    --- making the terrific speed of 1,037 1/3 miles on its way around the Sun.
    The Sun draws this water up into the Earth's rotation, which is called
    gravitation, in a fine mist that the naked eye can hardly detect. But as this
    mist ascends higher , and increasing with other mists of water in different
    currents of the atmosphere, until when she becomes heavier than gravitation.
    Then she distills back to the Earth in the form of drops of water or drops of ice,
    which depends on how heavy the mist was, in the current of the air it was in.
    There are some layers or currents of air --- real cold and warm, and some very
    swift and changeable. So when the water strikes one of these cold currents, it
    becomes solid ice in small, round drops in form or in a light, fluffy form which is
    called snow. But this water is not ever drawn above six miles from the Earth's
    surface by the Sun and moon. The reason it rains back on our planet is
    because it cannot get out of the earth's sphere. With its high speed of rotating
    around the Sun --- makes it impossible.
    Earthquakes are caused by the Son of man by experimenting on high
    explosion. In fact, that all the above is caused by the Son of man.

    9. Why does the Devil teach the eighty-Five Percent that a mystery God
    brings all this?

    ANS. To conceal the True God, which is the Son of man, and make slaves out of
    the 85% by keeping them worshipping something he knows they cannot see
    (invisible) and he lives and makes himself rich from their labor.
    The 85% knows that it rains, hails and snows; also, hears it thunder above
    his head, but they do not try to learn who is it that causes all this to happen---by
    letting the 5% teach them. He believes in the 10% on face value.

    10. Who is that mystery God?

    ANS. There is not a mystery God.
    The Son of man has searched for that mystery God for trillions of years and
    was unable to find a mystery God. Sot hey have agreed that the only God is the
    Son of man. So they lose no time searching for that that does not exist.

    11. Will you sit at home and wait for that mystery God to bring you food?

    ANS. Emphatically No!

    12. Tell us why the Devil does not teach that?

    ANS. Because he desires to make slaves out of all he can so that he can rob them
    and live in luxury.

    13. What brings rain, hail, snow and Earthquakes?

    ANS. They continue daily to teach the 85% that all this that you see such as
    rain, snow, hail and Earthquakes comes from that mystery God that no one
    will ever be able to see until he dies. This is believed by the 85%.
    The 10% know that when man dies that he will never come back and tell the
    living whether he lied or not because the dead is never known to return
    from the grave.
    All the History of Islam never reveals anything that no man had ever been
    able to come back from a physical death. But there is a chance for mental
    death because the Lost-Found was once dead mentally and many of them
    revived from it.
    But they were not physically dead --- only mentally dead.

    14. Who is the 85%?

    ANS. The uncivilized people; poison animal eaters; slaves from mental death and
    power, people who do not know the Living God or their origin in this world,
    and they worship that they know not what --- who are easily led in the
    wrong direction, but hard to lead into the right direction.

    15. Who is the 10%?

    ANS. The rich; the slave-makers of the poor; who teach the poor lies --- to
    believe that the Almighty, True and Living God is a spook and cannot be
    seen by the physical eye.
    Other wise known as: The Blood-Suckers Of The Poor.

    16. Who is the 5% in the Poor Part of the Earth?

    ANS. They are the poor, righteous Teachers, who do not believe in the teachings
    of the 10%, and are all-wise; and know who the Living God is; and Teach
    that the Living God is the Son of man, the supreme being, the (black man)
    of Asia; and Teach Freedom, Justice and Equality to all the human family
    of the planet Earth.
    Otherwise known as: Civilized People.
    Also are: Muslim and Muslim Sons.

    17. What is the meaning of civilization?

    ANS. One having knowledge, wisdom, understanding, culture, refinement and is
    not savage.
    Pursuit of Happiness.

    18. What is the Duty of a civilized person?

    ANS. To teach the uncivilized people, who are savage - civilization
    (righteousness, the knowledge of himself, the science of everything in life-
    love, peace and happiness).

    19. If a civilized person does not perform his Duty, what must be done?

    ANS. If a civilized person does not perform his Duty, which is Teaching
    civilization to others, they should be punished with a severe punishment.
    (Ezekiel - Chapter 3, 18th verse; St. Luke - Chapter 12, 47th verse).

    20. What is the prescribed Law of Islam of said, person of that Ability?

    ANS. That the civilized person is held responsible for the uncivilized and he
    must be punished by the Nation of Islam.

    21. Who was the Founder of Unalike Attract and Like Repel?

    ANS. An original man, who was a scientist by the name of Yacub, born
    twenty miles from the Holy City (Mecca) in the year - eight thousand four
    hundred.

    22. How old was the Founder?

    ANS. When Yacub was six years old, while playing with two pieces of steel,
    he discovered one piece had magnetic in it and the other piece did not.
    Then he learned that the piece with magnetic attracted the piece that did
    not have magnetic in it.
    Then he told his people that when he was old enough, he would make a
    nation that would be unlike, and he would teach them tricknollegy, and
    they would rule for six thousand years.

    23. Tell us what he promised his Nation he would do?

    ANS. That he would make a Devil; graft him from his own people; and that he
    would teach them how to rule his people for six thousand years.

    24. What was his Idea of making Devil?

    ANS. It was predicted of him that he would make Devil - eight thousand
    four hundred years before he was born.
    So he was born with a determined idea to make a people to rule for six
    thousand years.

    25. How long did it take him to make Devil?

    ANS. Six hundred years he was in grafting devil or making him from the Black
    man.

    cont.
  • KTULU IS BACKKTULU IS BACK Posts: 6,617
    edited July 2010
    26. What year was that?

    ANS. It was in the year - eight thousand four hundred, which means from the
    date of our present history of Koran.
    Or, about two thousand and six hundred years before the birth of the
    Prophet Musa.

    27. What was the name of the Place where he manufactured the Devil?

    ANS. Pelan. The same that is called Patmos in the Revelations, Chapter 1:9th
    verse, an island that is situated in the Agean Sea.

    28. And what kind of Rules and Regulations - including all Laws enforced
    while manufacturing the Devil?

    ANS. Yacub's first rule was to see that all his followers were healthy, strong and
    good breeders. If not, he sent them back (all that he found that was not
    good in multiplying), and that they should marry at the age of sixteen.
    Next, Yacub gave his people the Law On Birth Control - to be enforced while
    manufacturing the Devil. That was to destroy the alike and save the
    unlike, which means kill the (Black babies) and save the brown babies.
    This law was given to the doctors, the ministers, the nurses and cremator.
    The Doctor's law was to examine all that marry. And this was his law:
    That anyone desiring to marry must, first, be qualified by the doctor and, in
    turn, he qualified or disqualified them to the minister.
    The minister would marry only the ones that were unlike.
    The Nurse's law was to kill the Black babies at birth by sticking a needle in
    the brain of the babies or feed it to some wild beast; and tell the mother
    that her baby was an angel baby and that it was only taken to heaven, and
    some day when the mother dies, her baby would have secured her a home
    in heaven. But save all the brown ones and tell their mother that she was
    lucky that her baby was a holy baby; and she should take good care of her
    baby, educate it, and that some day it would be a great man.
    All nurses, doctors and ministers - Yacub put them under a death penalty
    who fail to carry out the law as it was given to them.
    Also the Cremator, who would burn the Black babies when the nurse
    brought it to him.
    Also death for them if they reveal the Secret.
    He also had other rules and laws which are not mentioned in this Lesson.

    29. Tell us why he was successful in all his undertakings?

    ANS. Because the people, who were his followers, obeyed Yacub's Laws.
    Regardless what he told them to do, they did it. If not, they paid with their
    lives for every law they broke.
    Yacub did not build prison houses to imprison his people. When one fell
    victim of the law, the penalty was death and was enforced in every victim.

    30. Tell us what and how the Devil is made?

    ANS. The devil is made from the original people by Grafting (by separating the
    Germs).
    In the Black man there exists two germs: one - a Black germ, and one - a
    brown germ.
    Yacub, with his Law on Birth Control- separated the brown germ from the
    Black man and grafted it into a white by destroying the Black germ. After
    following this process for six hundred years, the germ became white, and
    weak, and was no more original.
    Also, by thinning the original blood, it became weak, and it is no more the
    same. Thus, this is the way Yacub made the devil.

    31. To make devil, what must you do first?

    ANS. To make devil, one must begin grafting from the original.

    32. Tell us the mental and physical power of a real devil?

    ANS. The mental power of a real devil is nothing in comparison with the
    original man. He only has six ounces of brain, while the original man has
    seven and one-half ounces of brain which are original.
    The devil has six ounces of brain; they are grafted brains.
    The devil's physical power is less than one-third that of the original man.
    The devil is weak bone/weak blood because he is grafted from the original,
    therefore his mental and physical power is much weaker than the original
    man.

    33. What is devil?

    ANS. A grafted man which is made weak and wicked.
    Or, any grafted, live germ from the original is a devil.

    34. And can you reform devil?

    ANS. No. All the prophets have tried to reform him (devil), but were unable. So
    they have agreed that it cannot be done unless we graft him back to the
    original man which takes six hundred years.
    So instead of losing time grafting him back, they have decided to take him
    off the planet - who numbers only one to every eleven original people.

    35. Tell us the exact date of the expiration of the devil's civilization.

    ANS. Expired in Nineteen and Fourteen.

    36. Tell us the exact number of years, months and days of devil being
    birthed on the planet.

    ANS. Six thousand and twenty years; and seventy-two thousand, two hundred
    and forty-one months; two million, one hundred ninety-seven thousand,
    three hundred and fifty-one days at the date of this writing.
    (6,020 years; 72,241 months; 2,197,351 days).

    37. Tell us what the devil teaches the eighty-five percent? That the God is
    a righteous and unseen being - exists everywhere?

    ANS. ALLAH is the God in the Earth and in the Heavens above, and is Just and
    True, and there is no unrighteousness in HIM.
    But is not unseen.
    Is Seen and is Heard everywhere - for HE is the ALL-EYE-SEEING.

    38. Then why did God make devil?

    ANS. To show forth HIS power - that HE is All-Wise and Righteous.
    That HE could make a devil, which is weak and wicked, and give the devil
    power to rule the earth for six thousand years and, then, destroy the devil
    in one day without falling victim to the devil's civilization.
    Otherwise to show and prove that ALLAH is the God - always has been and
    always will be.

    39. Now, tell us, would you hope to live to see that the Gods will take the
    devil into hell in the very near future?

    ANS. Yes. I fast and pray, ALLAH, in the name of HIS Prophet, W. D. FARD, that I
    see the Hereafter when ALLAH, in HIS own good time, takes the devil off
    our Planet.

    40. What will be your reward in regards to the destruction of the devil?

    Peace and happiness.

    I will give all I have and all within my power to see this day for which I
    have waited - 379 years.

    cont.
  • KTULU IS BACKKTULU IS BACK Posts: 6,617
    edited July 2010
    The Actual Facts

    * The total area of the land and water of the planet Earth is 196,940,000 square miles.
    * The circumference of the planet Earth is 24,896 miles.
    * The diameter of the Earth is 7,926 miles.
    * The area of the Land is 57,255,000 square miles.
    * The area of the Water is 139,685,000 square miles.
    * The Pacific Ocean covers 68,634,000 square miles,
    * The Atlantic Ocean covers 41,321,000 square miles.
    * The Indian Ocean covers 29,430,000 square miles.
    * The Lakes and Rivers cover 1,000,000 square miles.
    * The Hills and Mountains cover 14,000,000 square miles.
    * The Islands are 1,910,000 square miles.
    * The Deserts are 4,861,000 square miles.
    * Mount Everest is 29,141 feet high.
    * The Producing Land is 29,000,000 square miles.
    * The Earth weighs six sextillion tons - (a unit followed by 21 ciphers).
    * The Earth is 93,000,000 miles from the Sun.
    * The Earth travels at the rate of 1,037 1/3 miles per hour.
    * Light travels at the rate of 186,000 miles per second.
    * Sound ravels at the rate of 1,120 feet per second.
    * The diameter of the Sun is 853,000 miles.


    The Solar Facts
    1. Mercury is 36,000,000 miles from the Sun.
    2. Venus is 67,000,000 miles from the Sun.
    3. Earth is 93,000,000 miles from the Sun.
    4. Mars is 142,000,000 miles from the Sun.
    5. Jupiter is 483,000,000 miles from the Sun.
    6. Saturn is 886,000,000 miles from the Sun.
    7. Uranus is 1,783,000,000 miles from the Sun.
    8. Neptune is 2,793,000,000 miles from the Sun.
    9. Pluto (Platoon) is 3,680,000,000 miles from the Sun.


    and thats it, feel free to discuss
  • Swiffness!Swiffness! Posts: 6,539
    edited July 2010
  • princetavernprincetavern Posts: 492
    edited July 2010
    freshb651 wrote: »
    where did you get this from ?,I've been trying to find the degrees just to see what they're talking about.

    I've see it on http://thenationofislam.org/

    Don't know how official that particular site is, because it looks like the type of low-grade webpage they taught us to make using Microsoft FrontPage in school.
  • Myayoni is boredMyayoni is bored Posts: 716
    edited July 2010
  • KTULU IS BACKKTULU IS BACK Posts: 6,617
    edited July 2010
    This isn't everything.

    I can post more, if you ask nicely.
  • Swiffness!Swiffness! Posts: 6,539
    edited July 2010
    Threadstarter got shitted on by the black kids in Phys. Ed basketball.
  • KTULU IS BACKKTULU IS BACK Posts: 6,617
    edited July 2010
    The Supereme Mathematics
    (1)Knowledge: is simply the accumulation of facts through observing, learning, and respecting. Knowledge is the foundation of all in existence, for it must be known in order to make it manifest. Knowledge is the light given off by our sun, which is the foundation of our solar system.

    (2)Wisdom: is wise words being spoken, or to speak knowledge (or a wise dome, meaning a wise mind) and act according to it. Wisdom is water or the vital building block of life. Wisdom is the Original Woman because life is continued through her cipher (womb). It is also a reflection of one's knowledge and is shown and proved by the earth, being a reflection of the sun's light (knowledge). Knowledge plus the reflection of Knowledge equals Wisdom (1 + 1 = 2).

    (3)Understanding: is what shows and proves the completion of knowledge and wisdom (man, woman, and child). Understanding is a clear mental picture. It is the Original Child, which is the star. The highest form of understanding is love, the bond between man and woman, or Knowledge and Wisdom. Knowledge plus Wisdom equals Understanding (1 + 2 = 3). If you knowledge my wisdom you will understand what I am talking about.

    (4)Culture/Freedom: is one’s way of living, meaning one’s language (wisdom) and customs (ways and actions). The Original Man’s culture is Islam: freedom, justice, and equality, which is peace. Free to practice one's own culture,which is Islam. without conflict.

    (5)Power: is the force or creative energy. Power is the truth, which is Allah's mathematics. To have knowledge of the Culture of Islam is to have Power.

    (6)Equality/Truth/Justice: is the state or quality of being equal, meaning to deal equally with all in existence. Equality is achieved by teaching others Knowledge and Wisdom, and making it understood through Understanding. Truth is achieved through the actual and factual Wise words spoken. Justice is accomplished when Equality is applied and Truth is manifested. Their emergence will bring about Justice.

    (7)God: Allah is God. The supreme-being Black man, who is the original, is God Allah, Lord of All the Worlds, Supreme Ruler of the Universe, which is everything: sun, moon, and stars (God is the sun in the solar system, Man is the sun, Woman is the moon, Child is a star).

    (8)Build or Destroy: To build is to elevate the mentality of self and others around the self to add positive energy to every nation. To destroy is to ruin by allowing negativity to outweigh the positive.

    (9)Born: To be born is the completion of all in existence, which is to manifest from Knowledge to Born, the law of mathematics, to be complete in itself.

    (0)Cipher: is the completion of a circle consisting of 360 degrees (120 degrees of Knowledge, 120 degrees of Wisdom, 120 degrees of Understanding), which is a whole. All in existence pertains to a cipher.


    The Supereme Alphabet
    A - Allah: The Asiatic Blackman. “Asia” is the body; “attic” is the mind; “black” is the dominant force; “man” is the higher intelligence; a backronym for arm, leg, leg, arm, head; the Father of the Universe; all in all.

    B - Be or Born: to exist. To be born is to bring into existence mentally through the Nation of Islam by way of the old Earth’s womb, Life.

    C - Cee or See: to see is to have insight, to comprehend through the mind’s eye; to see is to have insight to see through the physical, to understand.

    D - Divine: the essence of self, Godly by nature, which can neither be added to nor taken away from; can't say “Allah” without saying “all.” One’s nature is pure and untampered-with.

    E - Equality: to knowledge your knowledge, you will deal with everything within your cipher equally, which gives birth to Wisdom that is showing and proving. Everything is everything, which equals one. Equality gives birth to Wisdom, and Mathematics do not lie.

    F - Father: To father mentally as well as physically. to father means to further, to further ones physical and mental development by way of proper education, history and proper nutrition, diet, the proper foods.

    G - God: The Original Man, the Blackman of Asia, the supreme form of life manifested, the mind of human beings; and humans are here to attain perfection by building and destroying, which shows and proves that Mathematics do not lie.

    H - Him or Her, who have the power to build or destroy based on their level of intelligence.

    I - I or Islam Islam is our Culture not a religion like traditional Islam. We are a culture that lives in tune with our divine nature. This means to live in tune with the Universe and the mathematical principles that govern it. We are the essence of the very universe that surrounds us.

    J - Justice This is the Divine balance of the universe. It is the reward or penalty for one's ways and actions. The rewards for embracing Islam are love, peace, and happiness. The penalty for living in discord is hell (suffering, stress, lack of understanding/confusion, mental and physical death due to a life of savagery).

    K - King or Kingdom

    L - Love Hell or Live Right (the correct way): You would go through hell to make what you love right. Daily we are given the opportunity to love Hell or Right. It is the crossroad one faces each and every day. When you chose to love Hell, you accept your hellish predicament in life. If you chose to love Right, then you are blessed with the good that is returned for your right actions.

    M - Master

    N - Now-End Nation

    O - Cipher or Completion. A circle consisting of 360 degrees. Every person, place, or thing pertains to a Cipher.

    P - Power

    Q - Queen

    R - Ruler or Rule

    S - Self, Savior

    T - Truth or Square

    U - You or Universe and U-N-I-Verse

    V - Victory

    W - Wisdom

    X - The Unknown

    Z - Zig-Zag-Zig meaning from Knowledge to Wisdom to Understanding.
  • KTULU IS BACKKTULU IS BACK Posts: 6,617
    edited July 2010
    Swiffness! wrote: »
    Threadstarter got shitted on by the black kids in Phys. Ed basketball.

    only minorities i balled with was natives

    they stunk
  • princetavernprincetavern Posts: 492
    edited July 2010
    I wonder if this is what LOOPZ used for his classic "Ask a 5% to decipher Ghostface's lyrics" thread
  • Myayoni is boredMyayoni is bored Posts: 716
    edited July 2010
    I put this shit to memory years ago.
  • KTULU IS BACKKTULU IS BACK Posts: 6,617
    edited July 2010
    I put this shit to memory years ago.

    what's it like to legitimately be a racist?
  • Myayoni is boredMyayoni is bored Posts: 716
    edited July 2010
    its enjoyable. the long hours suck tho.
  • The Lonious MonkThe Lonious Monk Posts: 11,794
    edited July 2010
    I've always wanted to read this stuff. Now that I have, I have to admit it all sounds a bit...loopy. I mean:

    C - Cee or See: to see is to have insight, to comprehend through the mind’s eye; to see is to have insight to see through the physical, to understand.

    lol Really, we just gonna throw a 'C' on the word 'see' so it matches the letter we want to associate the concept with.
  • m. trinidadm. trinidad Posts: 132
    edited July 2010
    its enjoyable. the long hours suck tho.
    Lol....I like
  • shootemwonshootemwon Posts: 4,635
    edited July 2010
  • DarcSkies777DarcSkies777 Posts: 5,603
    edited July 2010
    well actually they believe their "supreme wisdom" comes from a white dude named Wally

    but he was only white as a disguise

    a lifelong, permanent, racial disguise LOL

    Religion is so fucking stupid in general that I can honestly say I dont know if you're just kidding or not.

    Cuz its not beneath somebody to believe that shit.

    Was that a joke?
  • hrap-120hrap-120 Posts: 9,449
    edited July 2010
    Religion is so fucking stupid in general that I can honestly say I dont know if you're just kidding or not.

    Cuz its not beneath somebody to believe that shit.

    Was that a joke?

    LMAO that picture is krazy fam.
  • the_undergroundthe_underground Posts: 1,561
    edited July 2010
    Funny that the 5% is called "racist" when there are white members of the organization. Do your homework, cracker.
«13456718
This discussion has been closed.